Стојан Вујко: Добро дошли на Звездин Куп

52

Црвена звезда, актуелни првопласирани на клупској ранг листи Џудо савеза Србије, како у сениорској већ и у млађим узрастним категоријама, угостила је најбоље младе џудисте из Србије и региона.

Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда и председник Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда свечано је отворио Црвена звезда Куп 2023.

– Драга децо, поштовани спортски пријатељи,

Изузетно ми је задовољство да вас поздравим у име Џудо клуба Црвена звезда и да вам пожелим добродошлицу на Звездин куп- међународни џудо турнир.

Драго ми је да вас све видим овде у Шумицама, вас младе спортисте из свих крајева наше земље, као и наше госте из иностранства.

Сви добро знамо да је бити активан у детињству је од виталног значаја за дугорочно благостање и физичко и ментално здравље и зато је пуна хала младих џудиста сигурно најбољи призор који оставља позитиван осећај и инспирише све нас да радимо још боље и јаче.

Драга децо ви сте сасвим сигурно будућност српског џудоа и српског спорта. Добро нам дошли на Звездин куп- међународни џудо турнир и овим проглашавам такмичење отвореним – истакао је Стојан Вујко председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда и председник Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда.

Претходни текстОдлични резултати Звездиних дизача тегова
Следећи текстЦрвено-бели испустили утакмицу у последњој четвртини у Сплиту