Сезонске карте ККЦЗ – Продајна места и начин куповине

38

Кошаркашки клуб Црвена звезда Меридианбет пушта у продају од понедељка 04.09.2023. године сезонске карте за такмичарску сезону 2023-2024!

Црвено-бели се враћају у „Београдску Арену“, а позиције у самој хали, као и све информације везане за цене карата, нумерацију места, начин куповине и о бенефитима можете прочитати на сајту у делу тикетинг.

Продаја сезонских карата обављаће се на неколико локација, као и онлине, а КК Црвена звезда Меридианбет овом приликом још једном подсећа све заинтересоване, где и на који начин сви навијачи могу да дођу до врло повољног и вредног комада пластике, који ће им омогућити да гледају црвено-беле у наредној сезони!

Продајно место МАЛИ КАЛЕМЕГДАН

Почетак продаје: понедељак од 12:00

радно време: радним данима 12-20:00, суботом 10-18ч;

прва недеља продаје – обнова сезонских карата

доступне улазнице: НИВО 200, НИВО 400, почасна места;

Друге недеље од 11.09.2023.године свако ће бити у прилици да купи карту, укључујући и оне који су били спречени у првој недељи да обнове своје сезонске карте!

ВАЖНА НАПОМЕНА: ове сезоне Клуб је омогућио погодоност по којој сваки власник сезонске карте из прошле сезоне, осим попуста и укљученог чланства, може да оствари попуст за још једну сезонску карту за такмичарску сезону 2023-2024!

Продајна места „TICKET VISION“

Почетак продаје: понедељак од 12:00

Као и до сада, тикетинг партнер клуба су наши дугогодишњи сарадници из компаније „Ticket Vision“ (www.tickets.rs)

Продајна места „TICKET VISION“: Ушће, Цветни Трг и Билет центар

Радно време:

Пословни центар Ушће | понедељак-недеља, 10-22ч,
Цветни трг | понедељак-петак, 10-22ч
Билет центар | понедељак-петак, 09-20ч, субота од 10-15ч;

На свим продајним местима „Ticket Vision“-а биће могућа обнова старих, али и куповина сезонских улазница за нове купце!

Доступне улазнице: НИВО 200 – трибине А, Б, Ц и Д, Партер Б и Партер 4 (ограничени контигент улазница)

Ложе и почасна места неће бити доступне на овим продајним местима!

ОНЛАЈН ПРОДАЈА сезонких карата 2023-2024: www.tickets.rs

Почетак продаје: понедељак, 04.09.2023. од 12:00

Доступне карте за СВЕ секторе (ниво 200 и ниво 400), али тачно одређени, ограничени делови сектора (који ће бити обележени и лако уочљиви на тлоцрту дворане приликом онлине куповине);

Напомена: Уколико онлајн купац није задовољан понуђеним местима, биће потребно да дође на Мали Калемегдан где ће понуда места бити највећа.

Онлајн куповина ће бити доступна и за обнову сезонских и за нове купце сезонских улазница;

КУПОВИНА НА РАТЕ: Још једном подсећамо да је као и сваке сезоне омогућена куповина сезонских карата на рате картицама „Банке Интеса“ и „Комерцијалне банке“ ( на 3 или 6 рата).

ЧЛАНАРИНА И БЕНЕФИТИ: ЧЛАНАРИНА са чланском картицом се подразумева и није потребна доплата;

Неопходно је да сваки купац, власник сезонске карте из прошле сезоне, како би остварио и право куповине „+1“ приложи податке те особе, односно учлани новог власника, због базе чланова и „сезонаца“ и даљих бенефита који му следују као члану КК Црвена звезда.

Подсећамо, да приликом куповине, нови купац постаје члан и добија своју персонализовану чланску карту, чија је цена већ урачуната у цену сезонске карте (1000 рсд цена чланарине). Старим купцима се аутоматски продужава чланство које је такође урачунато у цену.

Један од првих бенефита за власнике сезонских и чланских карата је омогућен попуст у званичној продавници Фан Сторе од 10% приликом сваке куповине. Фан Сторе ће радити (штанд на теренима на Калемегдану) током целог трајања продаје сезонских карата;

Подсећамо још једном на цене сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет за предстојећу сезону:

Будите део звездине сезоне коју ћемо играти у Београдској Арени, хали у којој смо играли још далеке 2013. године. Колико су подршка екипи и амбијент на трибинама по коме смо постали познати још пре више од једне деценије важни говоре на десетине евролигашких утакмица које смо играли у градској Арени!

Време је за ново поглавље, нови тим и старе циљеве! Будио део Звездине приче у новој сезони!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстКадети непогрешиви на домаћем терену
Следећи текстЦрвена звезда – Нови Пазар 2:1 (1:0)