Црвена звезда Меридианбет и компанија „Walt“ почели заједничку срадању

39

КК Црвена звезда Меридианбет у бројним активностима везаним за продају сувенира и начина рада “фан стора” као и погодностима везаним за овај сегмент рада клуба предњачи у Србији и региону.

Након онлајн продавнице, нових мајица као и осталих сувенира и одевних предмета, школског програма… у асортиману (који ће бити још богатији пред почетак нове сезоне) КК Црвена звезда Меридианбет уводи још једну новину, и то први пут када су у питању спортски клубови у нашој земји.

Од данас, сваки онлине купац било ког артикла КК Црвена звезда Меридианбет у вредности од преко 1000 динара на територији Београда, биће у могућности да преко нашег партнера компаније „Walt“ обезбеди и брзу доставу наручених артикала нашег клуба у вредности од само 199,00 динара.

https://wolt.com/sr/srb/belgrade/venue/fan-store-kk-crvena-zvezda

Купљена роба биће Вам достављена за 20-30 минута из седишта клуба и званичног шопа у улици Чарлија Чаплина 39 до жељене адресе, чиме КК Црвена звезда још више олакшава свим заљубљеницима у црвено-белу боју да брзо и лако дођу до своје наруџбине!

КК Црвена звезда Меридианбет наставља своје активности на овом пољу, а већ у наредном периоду очекујте нове мајице, одевне предмете, сатове, тренерке, оригиналне дресове… којима ћемо обогатити асортиман који је већ наишао на изванредан одзив што се види и по пословању званичног шопа који је у последњих годину дана забележио велики пораст прихода који у значајној мери доприносе и свакодневном лакшем пословању клуба.

КК Црвена звезда Меридинабет и компанија „Walt“ = Звездин сувенир, поклон или изненађење драгом пријатељу брзо у Вашем дому или жељеној адреси!

Претходни текстКадети почели припреме
Следећи текстМијатовић: Лига шампиона са Звездом је мој сан