Кадети почели припреме

70

Кадетска селекција Црвене звезде се јутрос окупила на теренима иза југа Маракане, како би предвођени тренером Слађаном Николићем почели припреме за наредну сезону.

Прозивци се одазвало 19 играча, то су: Јован Миладиновић, Павле Бекоња, Данило Булатовић, Страхиња Стојковић, Виктор Стојановић, Ђорђе Цветковић, Вања Маринковић, Горажд Ристовски, Игор Бубања, Петар Манојловић, Младен Грујић, Ђорђе Ранковић, Константин Пантић, Огњен Мишић, Матија Ђуровић, Стефан Младеновски, Александар Љујић, Даворин Тошић и Стефан Столић.

Кадети ће до 20. јула радити у Београду, потом следе десетодневне припреме у Врњачкој Бањи и брушење форме за старт сезоне. Талентовани тренер Филип Остојић ће и ове сезоне бити први помоћник Слађана Николића.

Почињемо нови циклус, пред нама је нова сезона, али су у Звезди увек највећа очекивања и свесни смо тога. Расположење је на високом нивоу, сви смо се одморили и напунили батерије, тако да настављамо са радом. Познајемо играче, причали смо и са Милорадом Вилотићем који их је водио претходне сезоне и упутио нас. Борићемо се, желимо да вратимо титулу на Маракану. Поносни смо кад видимо да су у првом тиму Црвене звезде – Недељковић, Шљивић и Мијатовић који су пре две године, били на истој полазној тачки као и ови момци данас, то верујем да је мотивација за све – рекао је Остојић, а Николићев стручни штаб чине још Срђан Ивовић (кондициони тренер) и Марко Тркуља (тренер голмана).

Претходни текстДушица Поповски са репрезентацијом Србије освојила сребро на ЕП за пионирке
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет и компанија „Walt“ почели заједничку срадању