Мијатовић: Лига шампиона са Звездом је мој сан

39

Млади центарфор Јован Мијатовић који сјајно игра на летњим припремама са осмехом се осврнуо на све оно што је урађено у претходне три недеље.

Одлично радимо, сви смо максимално фокусирсни и жељни да се наметнемо новом стручном штабу. Припреме су напорне, али знамо да од септембра играмо Лигу шампиона и да је услов за врхунски фудбал да физичка спрема буде беспрекорна. За сада све протиче сјајно, уигравамо се, атмосфера је одлична и све то се пресликава на терену. Мислим да су и звездаши задовољни како смо изгледали против Нефчија и Зенита – у даху ће популарни Бекам.

Наравно, звездаши су били одушевљени тиме како су Бахарови пулени деловали у обе утакмице “Пари купа”.

Пресингом смо успели у обе утакмице да надиграмо ривала. Све оно с тренинга преносимо на терен и то изгледа врло добро, а подсећам да су још увек припреме и да можемо само бољи да будемо. У среду нас чека утакмица са Фенербахчеом и наравно да желимо да освојимо престижан турнир.

И Мијатовић већ сад размишља о Лиги шампиона.

Звездино сам дете, волим овај клуб и наравно да сам узбуђен што ћемо играти Лигу шампиона. Већ сад мислим о пуној Маракани… – завршава Звездин нападач.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет и компанија „Walt“ почели заједничку срадању
Следећи текстНа Фиорентину са “Премијумом”