Црвена звезда Меридианбет домаћин у трећем мечу финала (недеља, 20.30)

27

КК Црвена звезда Меридианбет домаћин је треће утакмице финала АБА лиге која је на програму у недељу од 20.30 часова.

Црвено-бели су поражени у прве две утакмице финала плеј офа АБА лиге, а у трећој ће имати огромну подршку са трибина јер ће наш тим имати пуну халу као ветар у леђа.

КК Црвена звезда жели овом приликом још једном да се захвали нашим навијачима који су још у петак у раним јутарњим часовима практично покуповали све карте што је још један показатељ поверења који имају у наш тим и клуб који је пред испитом.

Екипа се припрема за наредну утакмицу, о којој тренер црвено белих Душко Ивановић каже:

Биће тешко, као и свака утакмица финалне серије. Партизан игра са пуно самопоуздања искористили су предност домаћег терена, имали у појединим играчима попут Смаилагића и Анђушића додатне адуте. Ми са друге стране морамо да дамо максимум у ономе што смо играли најбоље ове сезоне, а то су изузетно јака одбрана, течан напад и велика енергија. Знам да ће нам наши навијачи дати велику подршку у недељној утакмици, увек је било тако и много значи, само их молим да навијају спортски и коректно, да не бацају ништа на терен, да не вредјају никога, да заиста покажемо да смо другачији и да нам помогну искључиво навијањем са трибина – рекао је тренер црвено-белих.

Стефан Лазаревић: – Трећа утакмица у серији, идемо корак по корак са жељом да победимо у трећој и продужимо серију. Сада ћемо имати наше навијаче као огромну подршку. Ипак, на прво месту треба да елиминишемо неке недостатке из прве две утакмице, одиграмо још чвршће, агресивније и дођемо до циља, а први је победа у трећој утакмици. Наши навијачи знају да препознају важан тренутак, овај јесте важан, нисмо били у овој ситуацији да смо крајем јуна у оваквој серији, са оволиком паузом, сада и у резултатском заостатку. Знам да ће нам дати подршку какву нема нико, само апелујем на њих да бодре нас, да не бацају ништа на терен, да не вредјају никога, већ да фер спортски и коректно усмере сву пажњу ка нама. Борићемо се, да би дошли до циља морамо да идемо утакмицу по утакмицу – рекао је Лазаревић.

Трећи меч серије на програму је у недељу од 20.30 часова у хали „Александар Николић“.

Претходни текстАзаров Звездин представник на Европском првенству за младе
Следећи текстЗвездин караван заблистао у Никшићу