Азаров Звездин представник на Европском првенству за младе

33

Талентовани млади леви бек Црвене звезде – Иракли Азаров ће на предстојећем Европском првенству за младе (У21) представљати селекцију Грузије, али ће уједно бити и једини играч нашег клуба који ће наступити на континенталној смотри.

Иракли Азаров је у сезони 2022/23 остварио 25 наступа у црвено-белом дресу на такмичарским утакмицама и успео да у два наврата проигра саиграче за погодак. Млади Грузин је показивао одличне партије уз евидентно подизање форме сваким наредним перформансом.

Издања Звездиног дефанзивца нису промакла ни селектору А репрезентације Грузије, као ни младе националне селекције исте земље, с обзиром да су на адресу талентованог фудбалера стигла два позива. Сениорску репрезентацију Грузије очекују дуели у оквиру квалификација за Европско првенство против Кипра (17. јун), као и Шкотске (20. јун).

Након првог дуела А репрезентације Грузије против Кипра, перспективни леви бек ће се придружити саиграчима из младе националне селекције, која ће на Европском првенству наступити у групи са Португалом (21. јун), Белгијом (24. јун) и Холандијом (27. јун).

Европско првенство за младе се игра од 21. јуна до 8. јула у Грузији и Румунији, а Иракли Азаров ће на фудбалској смотри бити једини представник Црвене звезде, али и Суперлиге Србије.

Претходни текстРезиме звездаша на позајмици – најефикаснији Радуловић и Лучић
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет домаћин у трећем мечу финала (недеља, 20.30)