Звездин караван заблистао у Никшићу

24

Делегација Црвене звезде је обишла последњи град у Црној Гори путем великог каравана овог лета. Највреднији пехари су стигли у Никшић данашњег поподнева, а црвено-бели навијачи из овог града су повећали нашу звездашку породицу за 120 нових чланова.

Летњи караван нашег клуба је први пут стигао у Никшић од почетка ове акције која успешно траје већ трећу годину заредом. На инсистирање навијача из другог по величини града у Црној Гори, трофеј Лиге шампиона уз овогодишњу дуплу круну је посетио град који броји близу 60 хиљада становника.

По доласку Звездиног аутобуса на Трг слободе у Никшићу навијачи су већ са нестрпљењем чекали долазак вољеног клуба у њихов град. Велика гужва није спречила представнике нашег клуба да експедитивно поставе фан зону и изложе пехаре. По добром старом обичају настао је ред пред пултом за чланство, а током три сата боравка у Никшићу 120 навијача се учланило у Црвену звезду. Тиме је оборен овогодишњи рекорд по броју чланова у Црној Гори, а ове сезоне смо посетили Бар, Будву, Котор и Херцег Нови.

Тиме су навијачи из овог града доказали снажну верност црвено-белим бојама и послали јасну поруку да ће бити уз наше првотимце у наредној сезони, која ће сигурно бити поново историјска за наш клуб. Као што је то био случај у претходним градовима многочлане породице су посетиле фан зону, где су најмлађи звездаши уживали у атмосфери, црвено-белим балонима и Звездиним песмама.

Међутим, овде се незаустављамо већ сутра настављамо наш пут када ћемо посетити Требиње. Позивамо све навијаче да нам се придруже на Тргу под платанима од 18 часова, како би направили још једно дружење за памћење.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет домаћин у трећем мечу финала (недеља, 20.30)
Следећи текстЦрвена звезда шампион Србије!