У сусрет противнику – Чукарички

22

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 21 час дочекати екипу Чукаричког у финалу Купа Србије, са циљем да освоје трећу дуплу круну у низу.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Против Чукаричког, Црвена звезда је одиграла 65 утакмица у свим такмичењима и остварила чак 52 победе, уз четири ремија и девет пораза, те гол разлику 105:36.

Најубедљивију победу против нашег опонента у финалу Купа смо остварили у сезони 1996/97, када смо славили са 8:1 головима Јовичића (3), Вулевића (2), Анића, Мићића и Мариновића.

Последњу утакмицу одиграли смо 30. априла и славили са убедљивих 4:0 головима Кангве, Ракоњца, Митровића и Спајића, што даје сјајну увертиру предстојећем сусрету.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Улазнице су у продаји онлајн путем линка: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html, као и на благајнама данас до 18 часова, али и на дан утакмице од 12 па до почетка сусрета.

Север: 300 динара
Исток: 400 динара
Запад: 500 динара
Ложа Синиша Михајловић: 1000 динара
ВИП 1 и ВИП 2: 2000 динара
ВИП Галерија: 3000 динара

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо бодре наше првотимце у наредном изазову у домаћем шампионату, моћи ће да гледају утакмицу трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије преко студијског програма на каналу Звезда ТВ, који почиње сат времена пре утакмице, а траје и током самог сусрета.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМЕ ЕКИПА

Црвена звезда је и математички обезбедила 34. наслов првака државе, и то пре месец дана, али је упркос томе наставила да игра у високом ритму, те да бележи добе резултате. На 36 мечева у Суперлиги, освојили смо 96 бодова уз гол разлику 94:17, док је Чукарички још увек у игри за друго место на табели и пласман у квалификације за Лигу шампиона, иако борбу за Лигу Европе већ имају у џепу. Чукарички је освојио 72 бода уз гол разлику 63:37, а у последњем мечу су ремизирали са Вождовцем резултатом 1:1, исто као и Црвена звезда на гостовању против Радничког 1923.

Звезда је редом побеђивала Мачву (0:2), Раднички СМ (1:3), Напредак (0:0, 2:4п) и ТСЦ (0:3), док је Чукарички до финала стигао следећим путем: Златибор (0:2), Металац (0:2), Радник (0:1) и Војводина (0:1).

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Мрежу ривала ће чувати Никола Петрић, док би дефанзивну линију требало да чине – Виктор Роган, Урош Дрезгић, Марко Гајић и Немања Тошић, а у везном реду – Марко Доцић и Стефан Ковач. Имаће Керкез много опција да комбинује када је реч о нападу, али је најизгледније да офанзивни трио чине – Ђорђе Ивановић, Стефан Томовић и Лука Аџић, мада постоји велика вероватноћа да стартује и Семи Овусу. Незамењив у нападу је Мохамед Бадамоси, а шансу с клупе ће рачунајући све линије тима чекати Самбу Сисоко, Алмир Аганспахић, браћа Миладиновић, Михајло Спасојевић…

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Милан Митић
Први помоћник: Чедомир Андрејић
Други помоћник: Милоје Милићевић
Четврти судија: Андрија Стојановић
ВАР: Момчило Марковић
АВАР: Милош Караџић

Претходни текстЦрвена звезда фуриозно до финала АБА лиге
Следећи текстМилојевић: Уз пуну Маракану и добру игру до дупле круне