Црвено-беле убедљиве против Слоге

61

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу над Слогом из Земуна резулттом 3:0 у 12. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су отвориле одлично пролећни део сезоне националног првенства и збедљиво савладале трећепласирану екипу на њиховом терену.

Звездине даме су повеле у 32. минуту када је једанаестерац искористила Тијана Ђорђевић. На 2:0 у 79. минуту повисила је Анђела Крстић која је у игру ушла на почетку другог полувремена. Коначних 3:0 поставила је Софија Крајшумовић у другом минуту надокнаде времена.

Наше фудбалерке се налазе на другом месту на табели са три бода мање иза првопласиране екипе Спартака. Наредног викенда је на програму 13. коло када ће црвено-беле угостити управо лидера, екипу из Суботице.

СЛОГА ЗЕМУН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (0:1)

Београд – Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: Тијана Ђорђевић (из једанаестерца) у 32, Анђела Крстић у 79. и Софија Крајшумовић у 90+2. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Гајевић (Слога), Жарковић, Шћепановић (Црвена звезда).

СЛОГА ЗЕМУН: Гардијан (Шипетић од 69. минута), Медић, Милић, Живковић, Баточанин, Дабић, Пауновић, Поповић, Златановић, Гајевић (Џунић од 67. минута), Трутић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Н.Чавић, Шћепановић (Тошковић од 83. минута), Малијар (Поповић од 64. минута), Жарковић, Квезада (Крајшумовић од 64. минута), М.Чавић, Тенков, Сремчевић, Миловић (Крстић од 46. минтуа), Ђорђевић.

Претходни текстКадети маестрално до победе
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет гостује Партизану (понедељак, 20.30)