Црвена звезда Меридианбет гостује Партизану (понедељак, 20.30)

54

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет гостују у понедељак екипи Партизана у утакмици 21.кола АБА лиге.

Меч се игра у понедељак од 20.30 часова у градској „Штарк Арени“, и биће још један у низу тешких мечева које црвено бели играју у кратком временском периоду.

Биће ово 53. дуел Црвене звезде и Партизана, и већ пети дуел две екипе у овој сезони. Последњи одигран био је полуфиналу купа Радивоја Кораћа у коме су црвено-бели славили и стигли касније до 12.титуле националног купа.

У регионалној лиги, црвено-бели су славили 90:74, и укупно у међусобном скору воде 28:24.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић: – Играмо против екипе која игра јако добро, ово нам је већ пети дуел ове сезоне и познајемо се сада већ јако добро. Комплетни су, и јасно је да нас очекује утакмица у којој желимо да одиграмо добро, а која ће највероватније одлучивати о првом месту пред доигравање у регионалној лиги – рекао је Ивановић.

Огњен Добрић: – Пред нама је још једна у низу захтевних утакмица, овога пута у регионалној лиги. Нема великих тајни, ово нам је пети дуел ове сезоне, а сваки нови је прича за себе. Играли смо већ у Арени, и ово време искористићемо на најбољи начин да спремни дочекамо утакмицу у понедељак увече. Без обзира што има велику важност, и да није тако, у ову утакмицу би ушли као да је прва ове сезоне не размишљајући шта доноси екипама. Желимо да одиграмо чврсто и без падова у игри,како би дошли до резултата.

Након ове утакмице црвено-беле очекује гостовање екипи Барселоне у Блауграни наредног петка.

Претходни текстЦрвено-беле убедљиве против Слоге
Следећи текстКанги уручен дрес 200