ВИП Запад добија име по Синиши Михајловићу

70

ФК Црвена звезда обавештава јавност да ће се ВИП трибина на западној страни од сада звати по Синиши Михајловићу, једногласно је одлучено на данашњој редовној седници Скупштине клуба.

Потпредседник Управног одбора Јован Куле Аћимовић је на редовној четвртој седници Скупштине клуба изнео предлог да се трибина ВИП Запад назове по Синиши Михајловићу, што су сви једногласно прихватили, те ћемо нашем Михи, осим утакмице против Војводине која се организује у његову част, и на овај начин одати вечно признање. Иако је Миха у Звездином дресу одиграо свега 90 утакмица, његово име се уписало златним словима у клупску историју, с обзиром на то да се попео на врх Европе и света.

Међутим, није он постао Звездина легенда само због играчких, већ због људских квалитета. Миха никада није прекинуо везу са Црвеном звездом и Србијом, и био је вечити амбасадор нашег клуба и народа. Увек је са поносом истицао одакле потиче, да припада Црвеној звезди и Србији, а његова трагична и прерана смрт је несумњиво утицала да уђе у легенду.

Претходни текстТерзић: Циљеви су испуњени, али желимо још да растемо
Следећи текстОдржана редовна седница Скупштине ФК Црвена звезда