Од четвртка у продаји и карте за утакмицу са Партизаном

68

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутоваће у среду у поподневним часовима у Београд, а већ у четвртак очекује их меч 10.кола са екипом Макабија.

Карте за ту утакмицу су већ пуштене у продају онлајн путем нашег тиетинг партнера „tickets.rs“, а на дан утакмице благајне ће бити отворене већ у 11 часова (утакмица се због премијере наших фудбалера у Катару игра од 17.30 часова).

Поред заједничког гледања фудбалске утакмице, КК Црвена звезда припремио је за четвртак још једну погодност за наше навијаче.

Сваки власник купљене сезонске карте (спонзорске неће имати ту могућност) биће у прилици да у четвртак на благајни хале Александар Николић купи и појединачне карте за утакмицу 8.кола АБА лиге са Партизаном која је на програму у понедељак од 20 часова.

Осим на дан утакмице са Макабијем, карте ће се продавати и у петак од х 10-18 часова, као и у понедељак на дан утакмице са Партизаном од 12-20 часова..

Подсећамо овом приликом да према пропозицијама АБА лиге, НЕМА гостујућих навијача на утакмицама регионалног такмичења!

КК Црвена звезда мтс апелује на све наше присталице које буду дошле у четвртак у халу, да дођу раније, да не носе упаљаче, кованице и било какве тврде предмете јер ће исти бити одузимани на улазима где ће претреси бити врло детаљни.

Наш клуб је од стране Евролиге добио последње упозорење због дешавања на претходним утакмицама, и сваки наредни прекршај може бити санкционисан тежим казнама, укључујући и играње пред празним трибинама!

Четвртак: Црвена звезда мтс – Макаби (17.30 часова) 10.кола Евролиге;
Понедељак: Црвена звезда мтс – Партизан (20 часова) 8.коло АБА лиге;

Претходни текстВелико хвала Слободану Клипи и пуно среће у Кини
Следећи текстШампиони Србије и Русије одиграли пријатељску утакмицу у Санкт Петербургу