Велико хвала Слободану Клипи и пуно среће у Кини

80

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да након вишегодишњег врло успешног рада на месту координатора млађих селекција, као и тренера наших јуниорских и кадетских екипа, Слободан Клипа одлази на нови тренерски посао у Кини.

Током рада Слободана Клипе наше млађе селекције освојиле су бројне титуле првака Србије и националних купова, али и стасао изузетно велики број талентованих дечака, који су касније стигли и до сениорског тима КК Црвена звезда, али и осталих бројних клубова широм Европе. Круна тог рада свакако су бројне победе на квалификационим турнирима Евролиге, учешћа на завршним турнирима ЕЛ и финала у Мадриду, Берлину, као и титула првака јуниорске Евролиге у Милану 2014.године.

Слободан Клипа преузима функцију кородинатора свих млађих селекција и екипе за играче до 19 година кинеског клуба „Ћингдао“, а за новог тренера јуниорског тима КК Црвена звезда постављен је некадашњи играч нашег клуба и помоћник у претходном стручном штабу КК Црвена звезда Бранко Јоровић.

КК Црвена звезда и овом приликом жели још једном да се захвали Слободану Клипи на свему што је урадио током свакодневног рада у млађим селекцијама нашег клуба који је трајао више од једне деценије, и пожели му пуно среће, здравља и успеха на новом послу.

Претходни текстРезиме јесени
Следећи текстОд четвртка у продаји и карте за утакмицу са Партизаном