Звездини млади оклопници максимално са Партизаном, Спартаком и Војводином

500

Хокејаши Црвене звезде Ред Тима са максималним учинком обележили су и овај такмичарски викенд. Селекција У10 у саставу голмани Тодор Васић, Матија Марчета, Урош Пешић, Штефан Цук, Симонида Фолић, Страхиња Чолић, Вук Чолић, Вељко Вучићевић, Вукан Савић, Филип Илић, Тадија Максимов, Матија Требаљевац, под стручним вођством тренера Игора Трифуновића остварила је три важне победе над одличним селекцијама Спартака (Суботица), Партизана- Марбо (Београд) и Војводине.

У првом дуелу млади црвено-бели оклопници били су бољи од Спартака 2:1. Вечите ривале из Хумске 1, изабраници тренера Трифуновића савладали су са 10:1. У одмеравању снага са тимом Војводине, Звездини хокејаши славили су са 5:1.

Изузетно нам је драго да су играли одличан хокеј, да су приказали колективну игру, онако како и доликује Црвеној звезди. Одавно нисмо имали прилику да на леду видимо селекцију млађег узраста која тако добро комбинује и тимски игра. Одлична сарадња тренера Трифуновића и играча, као и велика захвалност родитеља који све наше оклопнике редовно доводе на тренинге – рекао је Војин Кољеншић, координатор свих селекција СКХЛ Црвена звезда.

– Пред нама је сада наставак сезоне како на домаћој тако и међународној сцени. Пре свега турнири у Загребу, Бледу и Љубљани.

Претходни текстЦрвено-беле сутра путују у Финску на реванш меч 1. рунде ЛШ
Следећи текстЦрвена звезда дочекује ФМП (понедељак, 18)