Црвена звезда дочекује ФМП (понедељак, 18)

53

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак екипу ФМПа у претпоследњој утакмици 4.кола регионалне АБА лиге.

Црвено-бели излазе из недеље у којој су имали два изузетно тешка гостовања у Евролиги, а меч АБА лиге претходне недеље нису одиграли због „деликатне здравствене ситуације“ у редовима Цедевита Олимпије која је захтевала одлагање меча у Љубљани.

Меч у хали „Александар Николић“ игра се од 18 часова, а продаја карата за ову утакмицу почела је још средином прошле недеље.

Меч са екипом која је и ову сезону отворила добрим играма и за сада је без пораза са скором 3-0 биће и добра увертира за врло важан меч са екипом Бајерна у 5.колу Евролиге у петак у Београду.

Тренер КК Црвена звезда мтс Владимир Јовановић: – После утакмица и пораза у Евролиги, стиже нам екипа ФМП-а која представља врло неугодног противника са 3 узастопне победе. Играју са великом енергијом, брзо, имају добру атмосферу и то се види и на резултатима. Морамо да одговоримо на њихову велику енергију, да одиграмо сконцентрисано. Играмо на нашем паркету и позивам овом приликом да нам помогну, јер на је у овом тренутку та помоћ преко потребна – рекао је тренер цврено-белих.

Стефан Лазаревић: – Очекује нас добар противник, који је и прошле, а и на почетку ове сезоне игра одлично. Играју брзо, агресивно, са доста трчања, са доста самопоуздања, и мораћемо да одиграмо добру утакмицу како би дошли до бодова који су нам преко потребни и због наших амбицијиа, али и као добра увертира за оно што следи. Имамо изузетно тежак распоред на старту сезоне посебно у Евролиги, полако се комплетирамо, знамо колико је сезона дуга и морамо да идемо корак по корак, једну по једну утакмицу, а прва наредна је са ФМПом и она нам је тренутно приоритет.

Карте које се налазе у продаји путем клупског партнера tickets.rs, продаваће се и понедељак на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“.

Претходни текстЗвездини млади оклопници максимално са Партизаном, Спартаком и Војводином
Следећи текстМајдов бронзани на Гран Слему у Абу Дабију