Продаја појединачних карата за премијеру од четвртка

105

Кошаркаши Црвене звезде мтс отварају нову такмичарску сезону у суботу утакмицом прве рунде регионалне АБА лиге против повратника у такмичење, екипе МЗТ-а.

Утакмица у хали „Александар Николић“ игра се од 20 часова, и то ће уједно бити и званично представљање нашој публици новог тима Црвене звезде.

КК Црвена звезда мтс тим поводом пустиће у четвртак од 10 часова у продају појединачне карте за ову утакмицу на свим продајним местима нашег партнера тицкет.рс, такође куповина ће бити омогућена и онлине такође преко wеб сајта тицкетс, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 16 часова до почетка утакмице.

Важна напомена за све онлине купце карата: Онлајн карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

Цене појединачних карата за регионално такмичење су следеће:

КК Црвена звезда подсећа да је у току и продаја сезонских карата по изузетно приступачним ценама:

Све информације око продаје која ће бити у току и у наредном периоду, можете погледати и на специјалној страници клупског wеб сајта „тицкетинг“

Дођите у суботу у нашу кућу халу „Александар Николић“ и поздравите наш тим у првој утакмици нове сезоне!

Претходни текстАКСК Црвена звезда и званично на Гранд финалу у Португалу!
Следећи текстУ сусрет противнику – Мачва