Катаи: Ужелео сам се пуне Маракане

45

Црвена звезда ће у недељу од 20 часова дочекати нишки Раднички на Маракани, на отварању нове сезоне Суперлиге. Термин идеалан да што више звездаша дође и пружи подршку пуленима Дејана Станковића пред велике изазове који их очекују у сезони која следи.

Пред нама је једна од најважнијих сезона у новијој историји клуба. Имаћемо прилику да два пута обезбедимо Лигу шампиона, прво сад у летњим квалификацијама, а потом и на крају сезоне, ако будемо шампиони. Свесни смо да неће бити лако, али знамо због чега тренирамо и радимо и да су циљеви које смо поставили пред почетак припрема изузетно реални и достижни. Желимо да одбранимо дуплу круну, али и да обезбедимо групну фазу неког европског такмичења. Сви томе тежимо и верујем да ћемо успети – почео је Катаи.

Дугачак прирпемни период је иза наших фудбалера, а Звездин Магико истиче да је екипа спремна.

– Нисмо имали много времена за одмор по завршетку прошле сезоне, али не жалимо се. Успели смо да напунимо батерије, да се окупимо и одрадимо изузетно захтевне и напорне припреме на максималном нивоу. На Златибору је било веома исцрпљујуће, после у Словенији мало лакше, кад су кренуле утакмице. Резултат је био у другом плану, а оно што је битно је да су се новајлије уклопиле, а да смо се ми староседеоци још више уиграли. На утакмицама смо покушавали да спроводимо у дело све оно што смо радили на тренинзима, и то је деловало добро.

Верује Катаи да ће звездаши испунити Маракану у што већем броју и да ће у недељу бити највећа посета на отварању сезоне у 21. веку.

Термин је одличан и сигуран сам да ће бити много публике на стадиону. Једва чекам да поново истрчим на Маракану, да видим пуне трибине и чујем аплаузе. Подршка нам је веома важна, захваљујући њој постижемо све ове резултате и због тога бих позвао навијаче да буду ту у недељу од 20 часова и дају нам ветар у леђа, јер пред нама је дуга и важна сезона – закључио је Катаи.

Претходни текстИза југа Маракане – Звезда чува генерацију 2005
Следећи текстПрво коло – прилика да испунимо Маракану