Прво коло – прилика да испунимо Маракану

56

Фудбалери Црвене звезде започеће поход на одбрану првенствене титуле 10. јула на стадиону „Рајко Митић“, када ће се састати са екипом Радничког из Ниша у оквиру првог кола националног првенства od 20 часова. Као и увек, влада велико интересовање, а верујемо да ће армија заљубљеника у црвено-беле боје приредити још један спектакл и да ће у недељу бити највећа посета на отварању сезону у 21. веку.

Изабраницима Дејана Станковића биће преко потребна подршка навијача током читаве године, с обзиром на чињеницу да је ова сезона једна од најважнијих у историји нашег клуба. Наиме, екипа која буде првопласирана на крају ове сезоне, обезбедиће директан пласман у најелитније фудбалско европско такмичење – Лигу шампиона.

Навијачи Црвене звезде до сада су пружали феноменалну подршку и правили посебну атмосферу било да се мечеви играју на Маракани или на гостујућем терену. То су доказали и у првој утакмици сезоне 2014/15, када је наш тим угостио екипу нишког Радничког, као што ће бити случај и на отварању овосезонског шампионата. Тада су црвено-бели момци славили резултатом 2:0, а сјајну победу наших фудбалера, у атмосфери какву могу приредити само навијачи Црвене звезде, испратило је преко 22 хиљаде гледалаца.

На утакмици првог кола државног првенства претходне сезоне, када се наша екипа састала са Војводином, Звездаши су поново приредили незабораван спектакл, када је трибине Маракане испунило преко 20 хиљада верних навијача Црвене звезде. Сада већ давне 2001. године, почетак нове борбе у трци за титулу шампиона државе гледало је преко 15 хиљада заљубљеника у црвено-белу боју, када је Црвена звезда дочекала екипу Младости из Апатина.

Верујемо да ће навијачи Црвене звезде поново испунити трибине стадиона „Рајко Митић“ на утакмици против Радничког из Ниша, и на тај начин дати ветар у леђа нашој екипи у походу на одбрану дупле круне и наставак писања историје нашег клуба.

Претходни текстКатаи: Ужелео сам се пуне Маракане
Следећи текстНемања Недовић се вратио својој кући!