Исидора Богуновић са репрезентацијом Србије освојила бронзу на МИ у Орану

90

Женска рукометна репрезентација Србије заузела је треће место и освојила бронзану медаљу на 19. Медитеранским играма у Орану, у Алжиру.

Последњег такмичарског дана, женска рукометна репрезентација Србије остварила је победу резултатом 26:22 у мечу за треће место које је играла против Португала.

У првом колу групног такмичења, изабранице селектора Брегара победиле су управо Португал резултатом 21:20. У другом колу групног надметања биле су боље и од Северне Македоније – 26:18, да би и у последњем мечу у групној фази победиле. Овог пута, биле су боље од Турске резултатом 31:26.

У полуфиналу које су играле против екипе Хрватске, наше девојке су имале пад у игри о чему је причао и селектор, али и све наше девојке. То је резултирало поразом од 31:20. Међутим, рукометашице су показале да имају карактер и велику менталну снагу, јер су се након пораза „подигле“ и показале свој прави квалитет у мечу за 3. место.

За репрезентацију Србије на Медитеранским играма у Орану наступала је и рукометашица Црвене звезде Исидора Богуновић.

Спортско друштво Црвена звезда честита комплетној репрезентацији Србије и Исидори Богуновић на изузетном успеху и освајању бронзаног одличја у Орану!

Претходни текстЧеститке Вељку Ћуку на историјском резултату!
Следећи текстКадети у ниском старту