Кадети у ниском старту

59

Кадетска селекција Црвене звезде окупила се на теренима иза југа Маракане, предвођена добро познатим лицем Слађаном Николићем, са јасним циљем – да се одбрани шампионска титула и да се што више играча припреми за степеницу више у развоју.

На првом тренингу, Николић је могао да рачуна на 24 играча, то су: Вук Драшкић, Душан Беговић, Стефан Максимовић, Матеја Остојић, Милош Аранђеловић, Драган Тегелтија, Вељко Милосављевић, Теодор Илић, Виктор Стојановић, Илија Јакшић, Давид Ђурић, Урош Илић, Андреј Младеновић, Андреј Петровић, Андрија Максимовић, Огњен Миленовић, Огњен Милошевић, Вељко Вукојевић, Душан Жагар, Михајло Катанић, Урош Тегелтија, Далибор Лазић, Дарије Маркочевић и Давид Дрео. Стручни штаб осим Николића чине још: Филип Остојић (помоћни тренер), Владан Блажић (кондициони тренер) и Бојан Петровић (тренер голмана).

Нова лица у тиму су браћа близанци – Драган и Урош Тегелтија, момци који ће бити појачања у сваком смислу те речи, с обзиром на то да су свој таленат већ демонстрирали у Чукаричком из ког су стигли.

Кадети Црвене звезде, састављени од дечака рођених 2006. и 2007. године припремаће се у Београду до 18. јула када ће отпутовати на дванаестодневне припреме у Врњачку Бању. Сезона почиње 6. августа.

Претходни текстИсидора Богуновић са репрезентацијом Србије освојила бронзу на МИ у Орану
Следећи текстНиколић: Допадљив фудбал, развој и титула