Звезда је породица | Једној мами и њеном дечаку Звезда је све

80

Црвена звезда наставља са акцијом „Звезда је породица“ у којој звездашким фамилијама које нису у могућности да приуште долазак на стадион „Рајко Митић“ како би гледали утакмице нашег тима то омогућава. У новој епизоди наш клуб је обрадовао породицу Цвијановић-Кашчешен из Нове Пазове која је бодрила изабранике Дејана Станковића на дуелу против Спартака из Суботице.

Наш клуб је у новој акцији, коју прати ТВ емисија „Звезда је породица“, још једном показао да води рачуна о свим навијачима којима је крв црвено-беле боје. Овога пута, након што смо угостили породицу из Вишеграда, Звезда је обрадовала фамилију Цвијановић-Кашчешен која нажалост нема средстава да гледа утакмице изабраника Дејана Станковића.

Камера Звезда ТВ-а је испратила долазак звездашке породице на Маракану, а наша екипа се побринула за апсолутно сваки детаљ како би мајка Милена и син Душан уживали у овом незаборавном дану, а наши првотимци су се додатно потрудили да усреће црвено-белу фамилију убедљивом победом. Породица Цвијановић-Кашчешен је обишла целокупне просторије стадиона „Рајко Митић“, а наш клуб је обрадовао младог навијача симболичним поклоном из Ред Стар шопа.

У новом издању емисије „Звезда је породица“ видећете какво су одушевљење чланови фамилије из Нове Пазове приказали по доласку на стадион, њихове утиске, као и најзанимљивије кадрове и реакције са меча између Црвене звезде и Спартака из Суботице.

Наш клуб ће већ за наредни меч против Вождовца који је на програму сутра од 18 часова и 30 минута на Маракани обрадовати нову породицу која навија за наш славни клуб. Позивамо све звездашке фамилије које нису у могућности да бодре црвено-беле са стадиона „Рајко Митић“ да нам се обрате на мејл оффице@црвеназвездафк.цом и пријаве се за учествовање у акцији.

Претходни текстДеца бесплатно и против Вождовца
Следећи текстПродаја појединачних карата за меч са Цибоном од четвртка