Деца бесплатно и против Вождовца

59

Након што је Црвена звезда остварила изузетно битан тријумф над екипом Лудогореца (1:0) у Лиги Европе пред присуством 20 хиљада малишана, наш клуб је отворио капије стадиона на првенственом дуелу против Спартака за најмлађе навијаче, а тако ће бити и на утакмици против Вождовца када ће такође дечаци и девојчице старости до 14 година имати бесплатан улаз на источну и западну трибину стадиона „Рајко Митић“.

Фудбалери Црвене звезде су више пута наглашавали да је подршка најмлађих звездаша од великог значаја и да увек пружа додатан мотив свим играчима на терену. Невероватно навијање приказали су малишани на утакмицама против Каирата и Лудогореца ове сезоне, а управо је наш тим и остварио победе на овим важним сусретима. Као што је то био случај на мечу против Спартака из Суботице у знак захвалности на огромној подршци наш клуб је омогућио бесплатан улаз за децу до 14 година и на утакмицу са Вождовцем која ће се одиграти данас од 18 часова и 30 минута на стадиону „Рајко Митић“.

Деца ће моћи да уживају у још једној првенствој утакмици нашег клуба, а потребно је да малишани на наш највећи стадион дођу у пратњи једне одрасле особе.

Видимо се на Маракани!

Претходни текстЈуниорке наставиле низ
Следећи текстЗвезда је породица | Једној мами и њеном дечаку Звезда је све