Продаја појединачних карата за меч са Цибоном од четвртка

81

Кошаркаши Црвене звезде мтс након седмодневне паузе настављају своја такмичења. После утакмице у Санкт Петербургу, први дуел на домаћем терену који предстоји у оквиру АБА лиге је на програму у понедељак против екипе Цибоне.

Меч 10. кола АБА лиге јтд Црвена звезда мтс – Цибона игра се у понедељак од 18 сати у хали “Александар Николић”.

КК Црвена звезда почиње у четвртак 02.12. у 10 часова продају појединачних карата за ову врло важну утакмицу нашег тима у регионалном такмичењу.

Цене појединачних карата за утакмице регионалног такмичења у актуелној сезони, а које ће важити и за све остале утакмице АБА лиге, су следеће:

ХАЛА АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ (ДНЕВНЕ КАРТЕ)

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 500
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 800
ВИП ЛОЖА – 1,800
ПЛАВА ЛОЖА – 1,500
БЕЛА ЛОЖА – 1,200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 8,000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4,000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 12,000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6,000

Карте за ову утакмицу продају се на свим продајним местима “Tickets” од четвртка у 10 часова (осим Делфи књижара), и онлине, док ће на благајнама хале “Александар Николић” карте бити у продаји на дан утакмице (понедељак) од 14 часова .

Улазак на утакмицу у понедељак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

АБА лига јтд, 10.коло: Црвена звезда мтс – Цибона (понедељак 18 часова, хала Александар Николић).

Претходни текстЗвезда је породица | Једној мами и њеном дечаку Звезда је све
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали у Русију