Митровић за Евролигу: Нови почетак

82

Лука Митровић се вратио овог лета у Београд и екипу Црвене звезде. Та чињеница привукла је велику пажњу спортске јавности, као и одличне игра нашег крилног центра на почетку нове сезоне. Очигледно, нису промакле ни Евролиги.

Бивши капитен и један од најтрофејнијих играча нашег клуба у опширном интервју за сајт Евролиге говорио је о својим почецима, чињеници да је био један од најмлађих капитена у историји Евролиге, одрастању и великом искуству које је стекао играјући за тако велики клуб као што је Црвена звезда.

Митровић је након пет сезона у црвено-белом дресу играо за Бамберг, Хапоел, Мурсију и Будућност, пре него што се вратио својој кући:

Фантастичан је осећај што сам се вратио на место где сам провео најбоље године моје каријере, где сам почео са професионалном кошарком, што сам окружен људима које знам јако добро / саиграче, тренере, људе који раде у клубу, навијачи такође… Такође вратио сам се у своју земљу након четири или пет година играња у иностранству… – рекао је на почетку опширног интервјуа Лука Митровић. који је рођен 21.марта 1993.године у Новом Саду.

Као члан Црвене звезде исписивао је историју нашег клуба са којим је до сада освајао у периоду од 2012/2017 године чак 10 трофеја…

Говорећи за Евролигу Митровић се осврнуо на године у црвено белом, плеј оф сезони у Евролиги, повратку у Београд, почетку сезоне…

Претходни текстДа јулска ноћ постане новембарска
Следећи текстКадети бројали до девет