Црвено-бели се спремају за четврти меч

55

Кошаркаши Црвене звезде мтс након тесно изгубљене утакмице број 3 у финалу АБА лиге припремају се за четврти меч који ће се играти у понедељак од 20.30 часова у дворани „Морача“.

Недељу су црвено-бели искористили за одмор и припрему наредне утакмице, а током поподневних часова тренираће у дворани у Подгорици.

Тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић: – Пре великог времена за припрему наредне утакмице нема и покушаћемо да га искористимо да освежимо и припремимо екипу. Треба сконцетрисано да уђемо у меч са циљем да смањимо број грешака и са жељом да имамо већи континуитет добрих минута у односу на трећи меч – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић: – Иза нас је тешка утакмица, један дан искористићемо за одмор, тренинг и припрему наредног меча. Мораћемо борбено у овај меч, са пуно енергије као и увек, али уз све то свакако желимо да продужимо интервале добре игре у односу на трећу утакмицу и исправимо и коригујемо неке ствари из претходног дуела – рекао је капитен црвено-белих.

Меч број 4 игра се у понедељак, уколико буде било потребно пети одлучујући меч серије на програму је у петак у дворани „Александар Николић“.

Претходни текстЋопић рођени победник
Следећи текстДруги дан избора за скупштину