Други дан избора за скупштину

56

Чланови Фудбалског клуба Црвена звезда су другог дана викенда посетили Сервис са чланство нашег клуба поводом избора за чланове Скупштине. Излазност је као и током првог дана била просечна, а на изборе су изашли и познати глумци и велики навијачи нашег клуба Виктор Савић, Александар Радојичић, као и Милош Петровић.

Заљубљеници у црвено-беле боје који поседују чланску карту нашег клуба имаће прилику да изађу на изборе и сутра од 10 до 18 часова, а право гласа на овим изборима имају сви пунолетни чланови са активним чланством на дан расписивања избора, 29. априла 2021. То су чланови рођени 29. априла 2003. или раније који имају плаћену чланарину за ову сезону. Чланови Клуба са пет или више година чланског стажа као и почасни чланови Клуба могу гласати за максимално 36 кандидата, а они који имају мање година чланског стажа могу гласати за максимално 18 кандидата. Такође могуће је гласати и преко интернета, а право имају сви пунолетни активни чланови клуба, који су се благовремено пријавили или добили потврду од Сервиса за чланство.

На овим изборима гласа се за 36 изборних чланова Скупштине ФК Црвена звезда. Скупштина има укупно 70 чланова, преостала 34 члана делегирају СД Црвена звезда (3), Секција ветерана (8), Запослени у Клубу (3), Представници спонзора (2), Удружења навијача (15), Српска академија наука и уметности (1), Српска православна црква (1), Београдски универзитет (1).

Претходни текстЦрвено-бели се спремају за четврти меч
Следећи текстАпсолутни шампиони – И кадеткиње Црвене звезде шампионке Србије!