„Pick `n` talk“ Е06: Џордан Лојд

54

Стигао је у Београд са ореолом одличног стрелца који није добио праву шансу у Валенсији док није „експлодирао“ у балону Ендесе у сезони коју је обележила корона.

Дао је реч Црвеној звезди која је веровала у њега, и поред уноснијих понуда након одлично одигране завршнице шпанске лиге, одржао је обећање и дошао у Београд и Црвену звезду.

Американац Џордан Лојд један је од најбољих стрелаца и странаца који су носили црвено-бели дрес. Од „обичног момка у оделу“ Торонто Репторса до поштованог евролигашког играча и једног од најбољих нападача на старом континенту.

Овај 27-годишњи Американац трећи је стрелац регуларног дела Евролиге и један од најважнијих шрафова у овогодишњој екипи црвено-белих.

У новом издању подкаста „Pick `n` talk“ 27-годишњи Лојд говори о свему, о неким стварима по први пут: одрастању, оцу као најтежем кошаркашком тренеру, колеџу и случајној шанси коју је уграбио са двосмерним уговором и „ушуњао“ се у НБА. Како су му Вања Маринковић и атмосфера на утакмици Црвена звезда – Валенсија помогли да се одлучи за Београд, даљим плановима, могућности да остане у Црвеној звезди, својим погледима на спорт и живот у новом подкасту „Pick `n` talk“ говори Џордан Лојд…

Претходни текстСтанковић: Заслужено у финалу
Следећи текстПриче о Звездиним трофејима: Ерера и почасни круг