Станковић: Заслужено у финалу

72

Црвена звезда је савлада екипу Радника са 2:1 у оквиру полуфинала Купа Србије и заслужено се пласирала у финале такмичења, а прве утиске после меча изнео је шеф стручног штаба црвено-белих, Дејан Станковић.

У полуфиналу се игра једна утакмица, а наш циљ је био финале. Сигурно да ће сваки противник увек пружити максималан отпор и да неће дозволити лак пролазак. Сматрам да је Радник одиграо једну коректну и јаку утакмицу. Између осталог, мислим да је то разлог што смо се брзо задовољи после постигнутих голова. Дистанцирали смо се од планиране игре, а противник је свакако дошао добро припремљен на данашњи меч. Њихова игра је показала да заслужују да буду на позицији коју заузимају на табели. Радник је дошао да се надиграва са Звездом, али наш циљ је био финале и успели смо у томе – рекао је Станковић.

Финале ће бити одиграно 25. маја, а ривал ће бити бољи из меча Војводина – Партизан.

До финала Купа Србије има још нешто више од месец дана, а ми свакако припремамо меч по меч. Доста ствари може да се деси до 25. маја, тако да идемо корак по корак. У наредном периоду морамо да се фокусирамо и да подижемо форму из утакмице у утакмицу. Када дође финале, морамо бити у потпуности спремни и психички и физички – закључио је шеф стручног штаба.

Претходни текстЦрвена звезда – Радник 2:1 (2:0)
Следећи текст„Pick `n` talk“ Е06: Џордан Лојд