Одлична Црвена звезда славила у Љубљани!

23

Кошаркаши Црвене звезде савладали су у Љубљани Цедевита Олимпију са 89:72 у 24. колу АБА лиге.

Цедевита Олимпија – Црвена звезда 72:89 (23:20, 9:24, 23:16, 16:26)

Црвено-бели су одиграли одличну утакмицу у Стожицама и другим тријумфом над екипом Цедевита Олимпије за само 4 дана осигурали су друго место пред плеј оф, али ће у финишу такмичења имати шансу да стекну стартну позицију број 1 уколико славе у Новом Месту и Задру.

Блистао је Огњен Добрић са 16 поена, Џордан Лојд је додао 21и четири асистенције, Огњен Добрић је додао 12, а Давидовац 13.

Екипа Црвене звезде је осим прве четвртине, контролисала дешавања на паркету дворане у Љубљани, од друге половине друге четвртине Лојд је убацио 11 поена, а деоницу је завршио вечерас сјајни Добрић тројком за 44:32.

Није се предавала екипа Цедевита Олимпија, Пери (најефикаснији у екипи Олимпије са 29 поена) је примакао свој тим на само 4 поена заостатка, али је поново Добрић тројком увео утакмицу у мирније воде, да би на старту последње деонице са још две тројке, а касније и још једном серијом поена осигурали вредну победу у Љубљани.

КК Црвена звезда мтс: Хол 6, Волден 9, Лојд 21+5ск+5ас, Ускоковић, Давидовац 13, Лазић 8, Рит, Раданов, Добрић 26, Симоновић, Кузмић 4, Ноко 2+6 ск;

Црвено-беле већ у уторак очекује заостала утакмица против екипе Крке у Новом Месту након које се враћају у Београд.

Претходни текстОмладинцима довољно полувреме
Следећи текстЦрвено-беле пионирке шампионке Београда