Црвена звезда у Љубљани (недеља, 17)

15

Кошаркаши Црвене звезде налазе се у Словенији где их у наредна четири дана очекују две утакмице са словеначким аба лигашима, екипама Цедевита Олимпије и Крке.

Први на програму је заостали меч 24.кола са Цедевита Олимпијом који је на програму у недељу од 17 сати у дворани „Стожице“ у Љубљани.

Црвено-бели су у главни град Словеније допутовали у петак у вечерњим часовима, док су у суботу одрадили тренинг у време одигравања утакмице.

За разлику од првог меча који је решен у драматичној завршници победом екипе Црвене звезде, тим црвено-белих ће бити јачи за Лендрија Ннока који се враћа у састав јер није био регистрован за први меч (заостала утакмица 11.кола).

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – Очекује нас још једна тешка утакмица у кратком временском периоду, са истим и врло квалитетним противником. Ови мечеви су додатно специфични јер их играмо у лигашком делу у распону од само три дана. Екипа Олимпија Цедевите је одличан тим, који је свој квалитет потврдио још једном и утакмицом у Београду. Мораћемо да одиграмо врло добар меч у оба правца и да се потрудимо да добри временски интервали које смо имали и приказали у утакмици у среду у Београду буду овога пута дужи.

Дејан Давидовац: – Још један јак меч очекује нас у кратком временском периоду против екипе Цедевита Олимпије. Све оно што смо знали и зашта смо се припремали потврдили су у Београду. Екипа одличних шутера која пуно трчи и има велики тимски квалитет. Биће помало необично одиграти са истим ривалом две утакмице у 4 дана у истом такмичењу и то у лигашком делу, али циљ остаје исти као и пред први меч, да одиграмо чврсту, добру утакмицу у завршници лигашког дела такмичења против екипе која се као и ми бори за плеј оф – рекао је Давидовац.

Одмах након меча у “Стожицама” екипа Црвене звезде већ у недељу увече сели се у Ново Место где ће у уторак одиграти заосталу утакмицу против екипе Крке у дворани “Леон Штукељ”. Тај меч заказан је за 18.30 часова.

Претходни текстЈованчевић у Дубаију, а Халили у Турској
Следећи текстМинималан пораз Звезде у Нишу