Звездаши, ви бирате најбољи потез у новембру

30

Кошаркаши Црвене звезде мтс имали су изразито напоран месец новембар. У само 30 дана одиграли су чак десет такмичарских утакмица. Изабраници Саше Обрадовића успели су да задрже епитет непобедивих у регионалном такмичењу и остварили су изразито вредне евролигашке победе у Француској и Италији.

Било је у претходном месецу фантастичних утакмица, а упркос великој потрошњи ни атрактивни потези нису изостали. Креативни тим КК Црвена звезда мтс за вас је одабрао десет најбољих потеза у новембру. Који је био најбољи? О томе одлучују Звездаши!

У случају да већ нисте преузели званичне Вајбер стикере, позивамо вас да то учините одмах и то веома лако. Аутоматски ћете ући у Вајбер заједницу КК Црвена звезда мтс где вас очекује много интересантног садржаја, баш као и могућност да изаберете најатарактивнији потез црвено-белих у новембру месецу.

Уживајте у потезима, гласајте, а потом на инстаграм страници КК Црвена звезда мтс оставите коментар са образложењем вашег гласа. Три најкреативнија коментара биће награђена поклоном који је обезбедио клупски партнер „Old Spice“.

Претходни текстЗванични пакет Вајбер стикера КК Црвена звезда мтс је стигао
Следећи текстЦрвена звезда – Хофенхајм 0:0