Званични пакет Вајбер стикера КК Црвена звезда мтс је стигао

67

Креативни тим КК Црвена звезда мтс са поносом представља први пакет Вајбер стикера и заједницу на овој платформи за све навијаче црвено-белих, у којој ћете моћи боље да испратите све актуелности из свог омиљеног Клуба.

КК Црвена звезда мтс је још једном показао да је организација која чак и у најтежим временима води рачуна о својим навијачима, креирајући нове начине да останемо заједно, комуницирамо и радујемо се новим успесима оствареним на свим пољима. У складу са временом у коме живимо и значајем друштвених мрежа у свакодневним активностима, креативни тим црвено-белих је представио први пакет Вајбер стикера на најпопуларнијој апликацији за размену порука у региону, а коју можете бесплатно преузети и постати део прве онлајн Вајбер заједнице КК Црвена звезда мтс!

Звезде и легенде КК Црвена звезда као што су шеф стручног штаба Саша Обрадовић, тим менаџер Небојша Илић и многи играчи из тренутног састава су представљени у карактеристичним Вајбер стикерима, који ће бити прави хит међу многобројном звездашком публиком у свакодневној комуникацији око предстојећих утакмица у регионалној АБА Лиги и Евролиги. Дружење са Звездашима, правовремено информисање и ексклузивни садржаји су оно што вас све очекује у првој званичној Вајбер заједници КК Црвена звезда, месту које ће окупити све навијаче и присталице црвено-белих различитог узраста и из свих крајева света!

КК Црвена звезда је почаствован и срећан што је у прилици да представи својим навијачима и заједници први Вибер Стикер пакет. Најпопуларнија апликација за комуникацију у нашем региону и један од светских лидера, Ракутен Вибер – отвара ново поглавље у везивању и интеграцији са клубом, играчима, легендама и верним навијачима широм света. Сигурни смо да ће ови “стикери” и визуали на најбољи начин репрезентовати нашу традицију, дух, личне и тимске квалитете као и да ће бити омиљени и често коришћени од стране свих чланова велике породице Црвене звезде. Сигурни смо да ће наша породица бити већа из дана у дан и постати још повезанија кроз нове технологије – изјавио је директор Клуба Филип Сунтурлић.

Ракутен Вибер са задовољством поздравља долазак још једног великог клуба из црвено-беле породице на нашу платформу – КК Црвена звезда мтс. Вредности и достигнуц́а овог легендарног клуба током година инспирисали су нас да се удружимо и покренемо њихов први званични Вибер Стикер пакет, јер настојимо да проширимо нашу позитивну и подржавајуц́у улогу у спорту кроз сарадњу са неким од водец́их светских организације и франшиза, а то Црвена звезда свакако јесте. Честитамо КК Црвена звезда мтс и њеним навијачима на овом догађају и радујемо се њиховом уживању, дељењу стикера и најважнијих вести кроз нашу апликацију – и желимо им много успеха у будућности које ће бити пропраћене на прави начин коришц́ењем наше платформе и многих различитих функција – рекла је Даниела Иванова, директорка за развој пословања у ЕМЕНА региону.

Потпуно бесплатно можете преузети Вајбер стикере КК Црвена звезда од данас, 3. децембра на следећем линку:

https://vb.me/3ecbe0

Постани члан нове звездашке заједнице на Вајберу посвећеној КК Црвена звезда на следећем линку:

https://vb.me/c8a44a

Звездаши, чекамо вас на Вајберу!

Претходни текстЕвропа и свет упознали Црвену звезду из потпуно другог угла
Следећи текстЗвездаши, ви бирате најбољи потез у новембру