Маркетинг стратегија која се освојила Европу (ВИДЕО)

95

КК Црвена звезда мтс представља вам видео запис који на најбољи могући начин описује маркетинг стратегију клуба која је била вредна сребра у избору Евролиге.

КК Црвена звезда мтс има иза себе веома успешну сезону на пољу клупског пословања које је препознала и кровна организација Евролиге у Барселони. Веома успешна сарадња између клуба са Малог Калемегдана и Евролиге добила је потврду и у виду недавног избора маркетинг стратегије Црвене звезде под називом ’’Together we stand, together we can’’ за другу најбољу у конкуренцији свих клубова најјачег европског такмичења и Еврокупа. Нажалост, услед глобалне пандемије изазване вирусом Ковид-19 Црвена звезда није успела до краја да оствари све такмичарске и пословне циљеве.

Међутим, оно што је Клуб постигао јесте за понос! Велики успеси комплетне управе не би били могући без председника Клуба Небојше Човића, као и председника скупштине Бранислава Баћовића, затим потпредседника УО Клуба Саше Влаисављевића и Душана Милосављевића, као и осталих чланова представништва који су изнели велики терет у пословању Црвене звезде претходних сезона и омогућили клубу да несметано и успешно функционише.

Сребро из Барселоне за све у клубу сија златним сјајем јер је то успех каквим нико из региона не може да се подичи, а истовремено и најбоља потврда за уложени труд. Требало би поменути и да је 2017. године Црвена звезда освојила треће место у избору ’’Devotion Marketing Awards’’, а тада је од председника Евролиге Ђорди Бартомеа садашњи директор клуба Филип Сунтурлић преузео бронзани трофеј.

Освајање другог места у избору за најбољу маркетинг стратегију на нивоу Евролиге и Еврокупа је заиста велики успех. Играчи и тренери на терену освајају трофеје и медаље, а иза њих увек стоји група људи која свакодневно даје све од себе да би они имали најбоље могуће услове за рад и постизање одличних резултата какве Црвена звезда има. То су дискретни хероји, веома вредни људи и стручни у свом делу посла. Евролига је препознала сав труд који управа, менаџмент клуба и сви запослени улажу да би Црвена звезда била на месту које јој припада – међу најбољима у Европи. Све то не би било могуће да Клуб иза себе нема спонзорски пул и пријатеље који дуги низ година верују у наш рад и подржавају нас. С тога, овом приликом им се захваљујем на поверењу, подршци и вери у нас јер тешко је доћи до врха, а још теже задржати се на истом. Овај успех, као и сваки други је и њихов, ми смо једна велика црвено-бела породица у којој свако има значајну улогу и део је сваког успеха који постижемо на терену и ван њега – истакао је Сунтурлић овим поводом.

Маркетиншка кампања ’’Together we stand, together we can’’ била је базирана на богатој клупској историји и у потпуности пропраћена њеним мотивима. Нимало случајно јер смо у овој години прослављали велики јубилеј – 75. година од оснивања СД Црвена звезда. Још од формирања новог тима све активности Клуба праћене су мотивима Калемегдана, тврђаве међу чијим зидинама је настајала кошарка на овим просторима и у чију је сваку циглу саткана клупска историја.

Још уочи сезоне након великих успеха и освајања три трофеја родила се идеја у маркетинг тиму Црвене звезде како би требало да изгледа наредна сезона. Она је била за све Звездаше веома посебна јер смо прослављали велики јубилеј – 75. година постојања Црвене звезде. У исто време, вратили смо се на велика врата у Евролигу и намера нам је била да јасно ставимо до знања да смо поново ту и да у потпуности ту и припадамо. Мислим да смо комплетним садржајем у минулој сезони у потпуности оправдали поверење наших навијача, а да то није прошло неопажено ни од стране Евролиге доказује друго место у избору за најбољу маркетинг стратегију – рекао је маркетинг менаџер Црвене звезде Јанко Станковић.

КК Црвена звезда мтс је веома поносан на ово достигнуће, али времена за славље нема јер су увелико започеле припреме за нову сезону. Стручни штаб је формиран, играчки кадар је из дана у дан све снажнији, а пред клубом су и бројни изазови на пољу пословања. С тога и овом приликом се захваљујемо свим Звездашима који су подршка и у најбољим и у најтежим тренуцима, као и клупским спонзорима и пријатељима без којих Црвена звезда не би била на месту на ком је данас.

Искористићемо ове редове да се у име целокупне организације захвалимо свим запосленима у клубу, као и спољним сарадницима, али исто тако и спонзора и партнера клуба који су били немерљив фактор у сваком подухвату КК Црвена звезда мтс и у протеклој сезони. КК Црвена звезда мтс овом приликом се захваљује запосленима, спољним сарадницима и волонтерима који су унели велику енергију и знање у готово сваки пројекат Црвене звезде. Запослени: Немања Васиљевић, Марко Павловић, Игор Вујичин, Јанко Станковић, Милан Ђуров, Вук Стевановић, Соња Ђоковић, Коста Васић, Драгослав Жарковић и спољни сарадници: Милош Шакан, Марко Мађарев, Саша и Стефан Ђуровић, Петар Јандрић, Сале Маринковић, Мишко Чеперковић, Ђорђе Јањић, Ђорђе Костић… Сви они су дали велики допринос у свакодневном функционисању клуба. С тога, велико хвала у име КК Црвена звезда мтс!

Уживајте у видео запису који је био презентација Црвене звезде у избору за најбољу маркетинг стратегију и упознајте се са Црвеном звездом из неког другог угла који до сада можда нисте имали прилике да видите. Пре три године освојили смо бронзу, 2020. сребро… Шампионски менталитет који смо стекли за све ове године успеха биће водиља ка злату. До тада, уживајте!

’’Together we stand, together we can!’’

Претходни текстЦрвено-бели одбранили Куп Србије!
Следећи текстЗвезда јача на позицији техничара