Прекид такмичења у АБА лиги до даљег

64

КК Црвена звезда мтс информисан је у четвртак од стране председништва АБА лиге да се у светлу нових догађаја, проглашења пандемије вируса Цовди 19 од стране Светске здравствене организације, такмичење у регионалној АБА лиги јтд обуставља до даљег:

“АБА Лига непрекидно прати развој ситуације у вези ширења заразе ЦОВИД-19, а посебно узима у обзир чињеницу да је Светска здравствена организација (WХО) прогласила глобалну пандемију, те чињенице да постоји велик ризик заразе учесника тамичења АБА лиге, да постоје ограничења и изгледна су нова ограничења кретања, те да постоји низ других мера надлежних служби у већини држава.

Обзиром на наведено, АБА Лига према одлуци Председништва до даљњег обуставља све активности везане уз одржавање утакмица 1. АБА лиге, 2. АБА лиге и АБА У-19 турнира у сезони 2019/20. Ова одлука ступа на снагу одмах” наводи се у званичном саопштењу председништва регионалног такмичења.

КК Црвена звезда мтс ће обавештавати јавност о даљим корацима, и подсећа да су до даљег у четвртак обустављена сва такмичења под окриљем Евролиге.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЧланови хвала – Стигао аутобус за Омладинску школу
Следећи текстФутсалери Црвене звезде прикупили средства на хуманитарној утакмици за осмогодишњег дечака