Чланови хвала – Стигао аутобус за Омладинску школу

108

Млађе селекције нашег клуба добиле су данас важно појачање које ће знатно да им олакша дугачка путовања – нови црвено-бели аутобус. Наши бисери убудуће ће у најкомфорнијим могућим условима ићи на гостовања по Србији и иностранству. Аутобус је финансиран од новца чланарина које је Звездина фондација усмерила у ову сврху.

Звездина фондација је већ у јануару одлучила да прикупљени новац усмери на куповину аутобуса за потребе наше Омладинске школе. После свих потребних техничких прегледа и брендирања, аутобус је данас свечано стигао на Маракану.Њега су на паркингу иза југа стадиона „Рајко Митић“ дочекали наши претпетлићи, дечаци рођени 2009. године, који су из радозналости и ушли да га и разгледају.

Фондација Црвене звезде која се фианансира од чланарина и добровољних уплата звездаша успела је после кратког периода значајно да допринесе квалитету рада Омладинске школе, што је и примарни циљ, куповином новог аутобуса који ће наше млађе селекције користити за путовања у земљи и у иностранству. Ово је показатељ да систем по коме се фондација финансира од средстава чланарине даје резултат.

Наш клуб већ има преко 28 хиљада чланова, а средства од чланарина и добровољних уплата су употребљена за оно што је у овом часу најнеопходније. Овим путем позивамо све звездаше да наставе са активним учлањењем како би дошли до цифре о којој сви сањамо а то је – 50.000 активних чланова. Звездина фондација ће наставити да функционише као и до сада крајње транспарентно и да помаже Омладинску школу и ветеране што је и показала овим гестом.

Захваљујемо се свим члановима који уплаћују чланарину и тиме помажу развоју нашег клуба.

Претходни текстВулић: Очекујем спектакл против Напретка
Следећи текстПрекид такмичења у АБА лиги до даљег