Нови Јавни час је пред нама, пријави се и ти!

46

КК Црвена звезда мтс заједно са партнером Авив Парком организује трећу годину заредом Јавни час школе кошарке. Зрењанинци, видимо се у суботу!

Црвена звезда мтс трећу годину за редом одржаће Јавни час школе кошарке. И овај час биће у потпуности у знаку најмлађих који ће имати прилику да усавршавају кошаркашке вештине са најбољим тренерима млађих селекција Црвене звезде. Сви дечаци и девојчице узраста од 6 до 14 година су позвани да нам се придруже у суботу 10. августа од 16 до 20 часова у Авив Парку у Зрењанину!

Заједнички циљ Црвене звезде мтс и Авив Парка је промоција правих вредности које носи спорт под обручима. Пријаве су у потпуности бесплатне, а потребно је само да понесете лопту и добро расположење јер су Звездини партнери обезбедили освежења и слатке пакетиће за све учесније. Такође, спремили смо и такмичарски програм где ће они најбољи имати прилику да освоје лепе награде.

Са задовољством се враћамо у Зрењанин где смо у партнерству са Авив Парком претходних година имали јако лепо дружење са најмлађим нашим навијачима. Доста Зрењанинаца поносно је носило црвено-беле боје и можда ћемо у будућности међу данашњим клинцима наћи неког будућег првотимца. Свакако сада је најбитније да се лепо дружимо, начимо нешто о кошарци и сви заједно промовишемо праве вредности – рекао је директор Црвене звезде Филип Сунтурлић.

Сви заинтересовани дечаци и девојчице, који желе да ове године буду полазници Јавног часа кошарке Црвене звезде у суботу у Авив Парку Зрењанин могу се пријавити сваког дана од 10х до 22х на телефон: 023/521-330.

Чекамо вас на терену!

Претходни текстИза југа Маракане – Десет бодова Звездиних бисера на премијери
Следећи текстЈуниорски МВП Нађа Недељков Звездино друго појачање