Важно саопштење КК Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су Твитер и Инстаграм налози клуба „хаковани“ у понедељак. О свему су информисани челници Евролиге, компаније „Facebook“ и „Twitter“ и српска полиција.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су Инстаграм и Твитер профил клуба „хаковани“ од стране непознатих лица у понедељак у преподневним часовима.

И поред чињенице да су званични налози клуба на овим платформама већ годинама добро заштићени, и додатно верификовани од стране Твитера и Евролиге, очигледно добро и унапред организованом акцијом, налози су „хаковани“, а досадашњом истрагом утврђено је да су број мобилног телефона и мејл адреса који су коришћени за ово „хаковање“ са територије Турске.

КК Црвена звезда мтс већ ради активно на решавању овог проблема, о коме су већ информисани челници Евролиге, компанија „Facebook“ и „Twitter“ као и представници српске полиције задужени за високотехнолошки криминал.

КК Црвена звезда мтс због неопходних мера које се предузимају, обавештава јавност да до даљег не може да утиче на садржај званичног Инстаграм и Твитер налога и евентуалне злоупотребе до којих евентуално може доћи!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстМилојевићу друга узастопна Златна лопта
Следећи текстЈесен за златне странице архиве