Милојевићу друга узастопна Златна лопта

69

Другу годину заредом Владан Милојевић је од стране Фудбалског савеза Србије проглашен за најбољег тренера.

Стратег шампиона Србије први је фудбалски стручњак који је два пута узастопно освојио Златну лопту за најбољег стратега, а приликом церемоније доделе ласкавог признања истакао је значај који за њега оно има.

Хвала Фудбалском савезу Србије, председнику Славиши Кокези, потпредседницима и спортском директору Дарку Ковачевићу на награди која ми веома значи. Иза нас је врло добра година, а награда долази као признање за цео тим јер је фудбал колективни спорт. Златна лопта припада свим мојим сарадницима, запосленима у клубу, као и навијачима који воле Црвену звезду и пружају јој безрезервну подршку – истакао је шеф стручног штаба црвено-белих.

Милојевић је посебно истакао заслуге играча и осврнуо се на ефекат успеха Црвене звезде на интернационалној позорници. Подсетимо, 2018. година донела је прво пролеће у Европи после 26 година, а потом и дуго очекивани пласман у групну фазу Лиге шампиона.

Сматрам да смо успесима на најбољи начин представили не само Звезду већ и Србију. Очекујем да у наредној години будемо још бољи и постигнемо још веће успехе. Лично награду гледам као подстрек да у будућности радим још напорније и преданије. Честитам свима предстојеће празнике и желим да их проведете у миру са својим породицама. Нека вас Бог чува!

Претходни текстКобиљски: Велики изазов за нас
Следећи текстВажно саопштење КК Црвена звезда мтс