Џо Регланд нови плејмејкер Црвене звезде мтс!!!

138

Амерички плејмејкер Џо Регланд нови је члан КК Црвена звезда мтс! Уговор са бившим играчем Локомотиве је потписан на једну сезону, уз могућност наставка сарадње.

Амерички плејмејкер Џо Регланд, ново је појачање КК Црвена звезд мтс!

Бивши бек Локомотиве из Краснодара, потписао је са црвено-белима уговор за такмичарску сезону 2018-2019 уз могућност продужетка сарадње.

Регланд (28) рођен је 11.новембра 1989.године у Масачуестсу, висок је 1814центиметра.

Након колеџе каријере (Плејт и Вичита Стејт) од 2012.године гради европску каријеру кроз Мурсију, Канту, Армани, Пињар Каршијаку, италијански Авелино и Локомотиву са којом је прошле сезоне освојио куп Русије и играо финале Еврокупа. У Русији је имао просек од 12 поена и 4 асистенције по утакмици, играјући у Еврокупу и ВТБ лиги.

Одликује га изузетна брзина, агресивност и добар преглед игре,а његовим доласком Црвена звезда мтс је добила искусног организатора игре који ће подићи квалитет тима на још виши ниво.

КК Црвена звезда мтс такође изражава велико задовољство и захвалност Џо Регланду што је међу бројним понудама, од којих су неке биле и знатно финансијски повољније, изабрао понуду КК Црвена звезда мтс због идентичних спортских и такмичарских циљева које имамо.

До званичне промоције и старта припрема, биће објављено и који ће број амерички бек носити на дресу црвено-белих.

Рагланд је након Перпероглуа, Барона, Оџа, Цирбеса, Фајеа, Ристића, седмо појачање црвено-белих у овом прелазном року.

Џо, добро дошао у Црвену звезду!

Претходни текстКафу стигао у Звезду!
Следећи текстЗвезда ТВ | Кафу