Били Барон: Велики корак у мојој каријери

209

Појачање Црвене звезде мтс на бековским позицијама, Били Берон говорио је за клупски сајт шта је било пресудно да обуче црвено-бели дрес, какве су му амбиције и ко је пуно утицао на његову одлуку да обуче црвено-бели дрес.

КК Црвена звезда мтс почео је са формирањем тима за наредну сезону. Прво појачање црвено-белих био је Били Барон који је појачао бековску линију Црвене звезде. У разговору за клупски сајт, Барон је причао о бројним темама.

Веома сам узбуђен због наредне сезоне. Моја супруга и ја смо чули много лепих ствари о Београду. Направио сам велики корак у мојој каријери одлуком да обучем црвено-бели дрес – истакао је Барон, а онда је детаљније описао свој стил игре:

Трудим се да не будем само шутер. Желим да будем комплетан играч и верујем да је тренер Милан Томић баш ис тог разлога желео да дођем у Црвену звезду. Могу да играм добру одбрану и такође волим пик ен рол игру из које се трудим да изаберем права решења – истакао је бек Црвене звезде мтс.

Били Барон је потом говорио о циљевима које је поставио пред себе за наредну сезону:

Моји циљеви за наредну сезону су да дам све од себе, а то значи да имам највише циљеве и у АБА лиги и у Еврокупу. Веома озбиљно схватам прилику коју сам добио и сваког дана када обучем дрес Црвене звезде понашаћу се у складу са тим – истакао је Барон.

Бек црвено-белх открио је да је Тејлор Рочести имао битну улогу у његовој одлуци:

Разговарао сам са Тејлором Рочестијем пре него што сам донео одлуку да дођем у Црвену звезду. Он ми је рекао пуно лепих ствари о граду, клубу и навијачима. Никада нисам присуствовао утакмицама Црвене звезде, али сам имао прилику да видим видео клипове на ’’јутјубу’’ и изгледа заиста ’’дивље’’ у најпозитивнијем смислу. Не могу да дочекам да заиграм јер сам одушевљен енергијом наших навијача – закључио је Били Барон.

Припреме црвено-белих почињу половином августа у Београду.

Претходни текстЗвездине пионирке победнице турнира у баскету 3х3 на СИМ
Следећи текстКарте за Раднички од суботе у продаји