Црвено-бели јуниори посетили Институт за мајку и дете

94

Јуниори КК Црвена звезда мтс и ККЖ Црвена звезда посетили су децу на Институту за мајку и дете и даровали им пакетиће које су спремили КК Црвена звезда и његов партнер ИДЕА.

КК Црвена звезда мтс наставио је са друштвено одговорним акцијама. У жељи да се покаже да Новогодишњи и Божићни празници нису једини повод за посету малишанима, који нажалост не живе просечан живот као и њихови вршњаци, црвено-бели јуниори и јуниорке посетили су Институт за мајку и дете.

Са широким осмесима и руку пуних пакетића јуниори КК Црвене звезде мтс и јуниорке ККЖ Црвена звезда провели су поподне са малишанима са Института за мајку и дете. Пакетићи су садржали играчке, друштвене игре, књиге и слатке пакетиће које је обезбедио партнер Црвене звезде компанија ИДЕА, отишли су у праве руке – малим херојима који свакога дана воде најважније животне битке.

Црвено-бела делегација обишла је све собе, попричала са малишанима и дружила се са децом са одељења онкологије. Стекла су се нова пријатељства и договорена нова и чешћа дружења, можда следећи пут и на кошаркашким теренима.

КК Црвена звезда мтс користи још једном ову прилику да апелује на све да ни у једном тренутку не забораве на малишане са Института за мајку и дете. И не само њих, већ и на децу са дечије онкологије коју су првотимци Црвене звезде недавно посетили у Клиничком центру. Обавеза свих нас је да се малим херојима нађемо у невољи и помогнемо им у најважнијој борби, већој од било које утакмице и важније од било ког трофеја.

Претходни текстСтотка Црвене звезде против Арманија
Следећи текстСавић: Навијачи увек додатни мотив