Савић: Навијачи увек додатни мотив

44

Први меч у сезони наши фудбалери у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе против московског ЦСКА. Сви са нестрпљењем очекују 13. фебруар, а како истиче Звездин штопер Вујадин Савић, подршка коју свакодневно добијају од навијача много значи његовој екипи.

Ужелели смо се званичних утакмица и еуфорија пред сусрет са ЦСКА полако расте и код играча, поготово након сјајног дочека који су нам по повратку из Анталије приредили наши навијачи. Много нам је значила бакљада и подршка Делија, али не смемо ипак да будемо превише еуфорични. Морамо да останемо мирни и да се фокусирамо на терен, више него на све оне лепе ствари око нејга. Загрејаће наши навијачи атмоферу, сигурно нам неће бити хладно у уторак увече – рекао је Савић.

Наши фудбалери кроз анализу добро су упознали стил игре московске екипе.

ЦСКА има доста искусних играча који знају како се играју овако важне утакмице. Претпостављам да ће ући у меч опрезно, као што ћемо и ми то урадити, међутим свака утакмица је за себе и никада не знате шта можете да очекујете. Тренер је ту да нас саветује како треба да играмо, а ми играчи ћемо слушати.

Неколицина фудбалера из редова црвено-белих провели су део своје каријере играјући у Русији.

Поред њих неколико из руске лиге ја сам играо молдавску, у Тираспољу, руском делу земље. То је неки специфичан стил игре који смо имали прилике да видимо и на утакмицама у припремном период које смо играли са Амкаром и Зенитом. Значи нам наравно то искуство које неки саиграчи имају из периода играња у Русији, видећемо колико ће и њихови савети уродити плодом на терену.

Последњи припремни меч у Турској изабраници Владана Милојевића одиграли су против руског Зенита.

Имали смо озбиљну проверу против екипе која је фаворит за освајање Лиге Европе. Одиграли смо добру утакмицу, нажалост изгубили смо, али боље је да се то деси сада у припремном период када резултат није у првом плану. Мислим да је ЦСКА пођеднаког квалитета као и Зенит и много нам значи што смо видели да можемо да се носимо са њима. Надам се да ћемо остварити добар резултат на нашем стадиону – поручио је Савић.

Претходни текстЦрвено-бели јуниори посетили Институт за мајку и дете
Следећи текстПожурите по карте!