Алимпијевић: Подржите овај млади тим (ВИДЕО)

71

Тренер КК Црвена звезда мтс Душан Алимпијевић говорио је уочи турнира на Криту који се одржава од петка 22.09 до недеље 24.09.2017. године. Алимпијевић је анализирао урађено у припремном периоду и послао поруку навијачима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након одрађеног припремног периода у Београду упутили су се на Крит где ће наступати на елитном турниру и на тај начин направити последњу проверу пред почетак сезоне. Поред Црвене звезде, учесници турнира су и гиганти Евролигаши Олимпијакос и Макаби, као и Уникс из Казања који је протекле сезоне наступао у најелитнијем европском такмичењу. Црвено-бели ће први меч на турниру одиграти у петак од 19 часова и 30 минута против Олимпијакоса уз директан пренос на Спорт Клубу.

То ће бити најјача провера за црвено-беле који су у припремном периоду до сада савладали све ривале. Последњи меч против Локомотиве Кубањ и сигурна победа улила је додатан оптимизам у нови млади тим Црвене звезде. Како је тренер Душан Алимпијевић истакао у разговору за КК ЦЗ ТВ, Звезда ће бити ослабљена јер на турниру неће наступати капитен Бранко Лазић и Перо Антић, али да ће упркос томе меч бити веома значајан поготов за младе играче који нису имали прилику да се сусретну са евролигашким ривалима.

Комплетан разговор са шефом стручног штаба црвено-белих можете погледати на званичном yоутубе каналу КК Црвена звезда мтс:

Претходни текстСвечано уручена донација владе Јапана Џудо савезу Србије
Следећи текстРекордан број европских утакмица