Први регионални дерби – стиже Цедевита

44

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 21 сат екипу Цедевите у једном од највећих дербија АБА лиге.

На старту нове сезоне екипа Дејана Радоњића победила је МЗТ са 91:69, а пред долазак једног од највећих ривала црвено-белих у регионалном такмичењу у последњих неколико година, тренер КК Црвена звезда мтс који ће на располагању имати комплетан састав, очекује још један добар меч који је прошлих сезона имао и предзнак „евролигашки“.

Одиграли смо пуно значајних утакмица у претходним годинама, финала АБА, па полуфинале које је доносило Евролигу прошле сезоне, па мечеве у Евролиги… сада нас очекује меч на самом старту нове сезоне АБА лиге. Наш противник је показао и потезима у периоду између две сезоне сву озбиљност. Ове године имају простора да своје амбиције спроведу у реалност. Остао је Билан, ту је Бабић, дошли су неки искусни играчи попут Хопсона, Бегића, млади и квалитетни попут Стоктона. Свесни смо какав нам противник долази у госте и то после пораза од Будућности. Морамо да одиграмо добро, да будемо цео меч на високом нивоу, како би стигли до победе.

Тренер црвено-белих истиче још један детаљ:

Подршка навијача била је одлична против МЗТ-а. Сада нам је потребна још већа! Ради се о једном од најозбиљнијих противника у АБА лиги и очекујем да навијача буде још више и подршка са трибина буде још бучнија – закључио је Радоњић.

КК Црвена звезда мтс подсећа да након 4300 гледалаца који су присуствовали утакмици са МЗТ-ом и даље важи „пакет“ „Звзедаши, будите ветар у леђа свом тиму“ за све који су пре почетка утакмице са прваком Македоније купили улазницу која важи и за меч у понедељак.

За све остале, који желе да дођу у понедељак у дворану „Александар Николић“ и пруже подршку црвено-белима, клуб подсећа на јединствене цене улазница за мечеве АБА лиге у организацији КК Црвена звезда мтс.

Трибине А,Б,Ц и Д – 300 динара
Партер Б и Партер 4 – 500 динара
Бела и Плава ложа – 700 динара
Ложа – 900 динара
Почасна места – 5000 динара

Утакмица Црвена звезда мтс – Цедевита игра се у понедељак од 21 сат, продаја дневних карата обављаћа се осим у пословницама Евентима и на благајнама дворане „Александар Николић“ од 16 часова до почетка меча.

Претходни текстЗначајан јубилеј за Луковића
Следећи текстЗвезда славила у Ивањици