Значајан јубилеј за Луковића

68

Утакмица у Ивањици која се игра сутра од 17 часова представља леп јубилеј за нашег капитена. Александар Луковић ће управо против Јавора одиграти 100. првенствену утакмицу у црвено-белом дресу.

Од тринаесте године сам у Црвеној звезди, много тога сам научио и постигао овде и зато ми овај јубилеј још више значи. Нема много фудбалера у новијој Звездиној историји који су забележили преко 100 наступа. И даље, наравно, памтим свој деби када сам у Земуну ушао у игру уместо Ненада Лалатовића. За једног деветнаестогодишњака била је велика част и одговорност да обуче црвено-бели дрес. Прошло је петнаест година од тада и срећан сам што опет носим исти дрес. Неку посебну утакмицу не бих издвајао, било је и лепих и тешких тренутака, али све је то спорт. Сигурно ћу меч у Ивањици запамтити по овоме, а надам се да ће ми се до краја сезоне у „клубу 100” придружити још неки саиграчи – рекао је Луковић.

Звездин капитен очекује тежак меч, али и нова три бода за своју екипу.

У корист нам иде то што у Ивањицу одлазимо након убедљиве победе и експресног повратка на првог место на табели. Сада када смо поново на врху желимо ту и да останемо до краја сезоне, а Јавор нам је прва препрека на том путу. Сигуран сам да нам неће бити лако, они су екипа која уме да се брани и да игра на резултат на свом терену, али на нама је да покажемо квалитет који поседујемо – закључио је Луковић.

Претходни текстСписак путника за Ивањицу
Следећи текстПрви регионални дерби – стиже Цедевита