Продаја карата за финале АБА лиге од среде

57

КК Црвена звезда Телеком почиње у среду продају карата за две утакмице финала АБА лиге са Мега Лексом. Продаја у свим пословницама Евентима, и благајнама дворане „Александар Николић“ на дан утакмице.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком Ускршње празнике провешће радно, у борби за нови трофеј АБА лиге.

Црвено-бели су изузетно напорну сезону у регионалном такмичењу за сада одрадили одлично, пласманом у финале након две победе над Цедевитом, и тако обезбедили још једну евролигашку сезону клубу, српској кошарци и армији својих навијача. Међутим, сада следи финале, и борба за пехар и шампионско прстење у дуелима са Мегом.

Међутим, кошаркаши Црвене звезде Телеком не могу сами…Стога КК Црвена звезда Телеком позива своју армију навијача да још једном покаже да је међу најбољима на свету и у тренуцима када је важно, помогну својим љубимцима и улију им преко потребну енергију са трибина.

КК Црвена звезда Телеком прве две утакмице финалне серије игра као домаћин у дворани „Александар Николић“ у четвртак од 19 часова, и суботу од 20 сати.

Због предстојећих празника (петак нерадни дан) КК Црвена звезда Телеком пушта у среду у продају паралелно, улазнице за утакмицу број 1 (четвртак) и утакмицу број 2 (субота) и то у свим пословницама Евентима у Србији и Републици Србији.

Цене улазница за финалне утакмице плеј офа АБА лиге Црвена звезда Телеком – Мега Лекс су непромењене:

Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Карте за мечеве биће у продаји  у пословницама „Евентима” а у четвртак, и суботу (на дан утакмица) и на благајни дворане „Александар Николић” до почетка мечева у 19, односно 20 часова.

Претходни текстЗвезда убедљива у вечитом дербију
Следећи текстКадети у одбрани титуле!