Кадети у одбрани титуле!

48

Кадетска селекција кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком учествоваће на завршном турниру „Триглав кадетске лиге Србије“ који се одржава сутра и прекосутра у спортској хали „ФМП Баскет сити“

КК Црвена звезда бранилац је трофеја освојеног претходне сезоне, а на путу освајања „бек то бек“ титуле налазе се екипе КК Партизан, Мега Лекс и Спортс ворлд из Новог Сада.

Изабраници Стевана Мијовића, предвођени сјајним Алексом Ускоковићем и Вуком Ђорђевићем, на првом месту су окончали регуларни део такмичења остваривши скор од 12 победа и 2 пораза испред другопласиране екипе Мега Лекса која је имала тријумф мање.

Тренер црвено-белих изјавио је да су његови играчи имали сјајну сезону и да ће на финалном турниру сигурно тражити своју шансу у борби за трофеј:

„Екипа је направила сјајан посао у регуларном делу, са чак 12 тријумфа, али сада крећу прави мечеви и борба за трофеј. Надам се да ћемо максимално приступити тим утакмицама и на крају се радовати.“

Полуфинални сусрети на програму су сутра од 13:30 када се састају екипе Партизана и Мега Лекса, док се од 16 часова састају Црвена звезда и Спорт’с wорлд.

Меч за треће место одиграће се у четвртак са почетком од 13:30, док је финални сусрет заказан за 16 часова.

Млађе категорије КК Црвена звезда Телеком бележе сјајне резултате током ове и претходних година, а један од показатеља био је и јуниоркси квалификациони турнир АНГТ „Марко Ивковић“ на коме су трофеј подигли црвено-бели и пласирали се на Ф4 у Берлину.

Претходни текстПродаја карата за финале АБА лиге од среде
Следећи текстСрнић и Божовић пред Чукарички