Деца из Бијељине гости КК Црвена звезда Телеком

59

КК Црвена звезда Телеком и ИДЕА, поносни спонзор црвено-белих кошаркаша, угостиће у петак на евролигашкој утакмици са Фенербахчеом, КК Будућност из Бијељине, и полазнике и чланове најмлађих селекција овог клуба из Републике Српске.

Тиме се сарадња на бројним друштвено-одговорним пројектима која је успостављена још 2014. године, наставља на најбољи начин и у овој сезони.

Малишани из Бијељине биће гости црвено-белих не само на утакмици, већ од самог доласка у Београд. Обићи ће просторије клуба на Малом Калемегдану и најважније знаменитости Београда, а врхунац дана биће свакако спектакл и меч са Фенербахчеом, где ће на полувремену изаћи пред 6.500 гледалаца и одмерити снаге са својим вршњацима из КК Црвена звезда Телеком.

Подсећања ради ИДЕА и КК Црвена звезда Телеком су протекле године заједнички подржали пројекат Леарнинг2Плаy, један од највећих који је организовала Евролига, а у којем је пружена подршка инклузији и образовању одређених друштвених категорија. Заједничким снагама су реализовали и пројекат „Тројка за помоћ” у оквиру којег је робним донацијама пружена помоћ неким од најважнијиг дечјих институција у Србији.

Ова акција је само је једна у низу манифестација које ће партнери КК Црвена звезда Телеком и ИДЕА организовати у блиској будућности.

Претходни текстМир Божји – Христос се роди!
Следећи текстФенер поново бољи од Звезде