„Тихи херој“ нови капитен Црвене звезде

48

Након тешке повреде Луке Митровића, и до његовог повратка на терен, капитенска трака од четвртка у сигурним рукама – Бранка Лазића.

КК Црвена звезда Телеком ослабљен је од недеље, након  повреде колена капитена Луке Митровића, али његову улогу до повратка на паркет, преузима још један момак који представља све оно што КК Црвена звезда Телеком јесте, и жели да буде и у будућности: стабилан, јак, поуздан – Бранко Лазић.

Бранко Лазић је већ сезонама један од најбољих дефанзиваца Евролиге, и темељ успеха КК Црвена звезда Телеком у АБА лиги, КЛС, домаћем купу Радивоја Кораћа и ЕЛ. Бранко Лазић је у недељу против Олимпије одиграо 250 утакмицу у дресу Црвене звезде Телеком.

Дебитовао је још 08.10.2011.године у утакмици са Хемофармом, у којој су црвено-бели славили 104:89. Звездин „тихи херој“ налази се тренутно на 7.месту по броју одиграних утакмица у Европи (55), а већ у четвртак изједначиће се са једним од најбољих стрелаца у историји нашег клуба Златком Болићем, који је одиграо 56 евро мечева.

У дресу Црвене звезде Телеком постигао је до сада 1056 кошева, хиљадити је постигао током прве утакмице финалне серије КЛС са Партизаном (78-64):

„Ово је велика част и обавеза за мене, али нисам срећан због Луке. Не осећам притисак, нити додатну обавезу, ту сам увек за тим“ рекао је тим поводом нови капитен КК Црвена звезда Телеком, Бранко Лазић.

Претходни текстЦрвено-бели отпутовали у Мадрид
Следећи текстСрнићев хет-трик за 11. победу у низу